Portalul ofera informatii complete despre clinicile particulare din Romania.

Partenerii nostri va pun la dispozitie o gama larga de servicii medicale, medicina interna, cardiologie, pediatrie, medicina muncii, neurologie, psihiatrie, psihoterapie, endocrinologie, dermatologie, acupunctura, homeopatie, ORL, oftalmologie, oncologie, chirurgie, ortopedie, urologie, obstetrica-ginecologie, stomatologie generala, implantologie, ginecologie, consultatii medicale, analize medicale.

Clinicile particulare promovate beneficiaza de recomandarea portalului www.clinica-particulara.ro iar dumneavoastra aveti garantia serviciilor de cea mai inalta calitate.

Corectarea Osteoporozei

Corectarea Osteoporozei

Odata instalata osteoporoza, nu este posibila refacerea masei osoase. Totusi, interventia precoce poate preveni osteoporoza, iar cea tardiva poate stopa progresia bolii. Osteoporoza nu are simptome evidente de la inceput si de aceea orice persoana cu risc de a dezvolta osteoporoza trebuie sa fie atenta la cele mai mici semnale. Osteoporoza este o problema ce impune adoptarea unei diete echilibrate care sa ajute orice persoana predispusa sa-i diminueze efectele.

Printre masurile preventive pentru aparitia osteoporozei se numara miscarea, exercitiile fizice fiind una din cele mai eficiente metode de lupta contra osteoporozei, reducerea consumului de sare, sucuri acidulate si care contin cofeina, renuntarea la alcool si la fumat, care impiedica vindecarea fracturilor si reduce capacitatea organismului de a genera os. De asemenea, in cazul persoanelor predispuse la aparitia osteopozozei este necesar un aport suficient de calciu, vitamina D, care se poate obtine si din alimentele consumate.

Si plantele pot veni in ajutorul persoanelor care doresc sa preintampine sau sa trateze in mod natural aceasta afectiune. Plante remineralizante cum ar fi Coada calului, Urzica, Pirul, Troscotul, semintele de Busuioc pot fi folosite in administrare sublinguala sau sub forma de macerat la rece. Osursa naturala de Calciu sunt si semintele de Susan care se administreaza si ele sub forma de pulbere obtinuta prin rasnirea semintelor coapte usor, amestecate apoi cu putina sare sau cu miere si zeama de lamaie.

Pentru ca femeile aflate in pragul sau in timpul menopauzei sunt foarte predispuse la osteoporoza firma STAR INTERNATIONAL MED pune la dispozitie remedial natural KAMAIANY, marca Ayurmed care este extrem de eficient in prevenirea aparitiei efectelor neplacute asociate menopauzei: iritabilitate, depresie, anxietate, bufeuri, transpiratii nocturne. Previne osteoporoza si anemia feripriva secundare menopauzei, este util in tratamentul chisturilor ovariene si fibroamelor uterine, reduce menstruatiile abundente. Fortifica aparatul genital feminin, mentinandu-l intr-o stare optima de sanatate, este tonic general si afrodisiac, contribuie la mentinerea echilibrului hormonal si psihic al femeii. Pentru corectarea deficitului de estrogeni specific menopauzei poate fi administrat suplimentul alimentar SHECURE tablete, marca Ayurmed, cu efect tonic general, vitaminizant, mineralizant, actioneaza asupra metabolismului, asupra sistemului nervos si endocrin.

Are o compozitie complexa, din care amintim: Malus sylvestris (marul paduret) ce contine elementul Bor care contribuie la mentinerea nivelului de hormoni estrogeni, Triticum vulgaris (graul) contine fitoestrogeni, si minerale (Fe, Ca, Mg, P, Cissus quadrangularis contine vitamina C, betacaroten, Ca si steroizi anabolizanti care sustin regenerarea rapida a tesuturilor conjuctive implicate in vindecarea si mineralizarea calusului osos in caz de fracturi asociate osteoporozei, Asparagus racemosus (Shatavari) contine fitoestrogeni, are efect antispastic uterin, este un tonic genital feminin de exceptie, hipotensiv, antiinflamator si antitumoral, Bacopa monnieri (Brahmi) are efect tonic asupra sistemului nervos, stimuleaza functiile mentale, este antianxios si antidepresiv.

Per ansamblu, acest supliment este un excelent tonic al aparatului genital feminin, contribuind la mentinerea sanatatii genitale a femeii. Este eficient in mentinerea echilibrului hormonal, normalizeaza ciclul menstrual, previne si combate durerile pre-menstruale si menstruale. Este util pentru prevenirea si tratamentul osteoporozei instalate post-menopauza, pentru controlul greutatii in aceasta perioada, are efect adjuvant in tratamentul infectiilor uro-genitale (uretrite, cistite, leucoree), este antiinflamator si antitumoral, creste capacitatea de adaptare a organismului la stres si suprasolicitari, inlatura anxietatea si depresia.

© 2015 Copyright by clinica-particulara.ro