Nume:
Clinica Medicala New Line
E-mail:
newlinebv@yahoo.com
Telefon:
0268 470 528
Fax:
0268 470 528
Website:
http://www.newlinebv.ro
Adresa:
.Brasov, Str. Dorobantilor, nr. 9, jud. Brasov.
Facebook

Clinica Medicala New Line
Clinica Sacele

Clinica particulara - reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Clinica particulara partenera din zona dumneavoastra. Servicii medicale complete: consultatii de specialitate – medici specialist/medici primari, investigatii si analize medicale complexe, tratamente si monitorizare medicala a pacientilor. Beneficiati de cele mai bune servicii medicale din orasul dumneavoastra!

Detalii

Centrul medical multidisciplinar New Line reunește o paletă de 11 specialitati medicale, pentru a intampina nevoile cele mai diverse ale pacientilor ce ne viziteaza. Tratamentele si produsele sunt aplicate de personal calificat (medici, asistente medicale, asistente de fizioterapie, esteticiene), in conditii de maxima siguranta. Inaintea oricarei sesiuni de tratamente se efectueaza un consult medical si de evaluare clinica a inestetismelor de catre un medic specializat in estetica medicala pentru a stabili un diagnostic corect si individualizat. In cadrul tratamentelor se initiaza si un program de igiena alimentara si nutritie asistat medical. 

Clinica de Estetica Medicala NewLine a fost infiintata in anul 1999. Cu fiecare an am evoluat, ne-am perfectionat, am selectat continuu tot ce a aparut in medicina estetica, dietologie, estetica. Participam an de an la targurile de specialitate, congresele de estetica, infrumusetare, medicina estetica, dermatocosmetologie, work-shopuri. Am participat si am urmat cursuri si work-shopuri la congrese, seminarii, ateliere internationale de medicina anti-ageing.

Credem ca sanatatea fizica si psihologica, cat si aspectul corporal sunt elemente ce pot fi modelate, ingrijite si stimulate, atunci cand beneficiaza de atentia celor mai buni specialisti. Ne perfectionam in permanenta si suntem la curent cu majoritatea tehnicilor performante, aliniate tendintelor actuale în medicina și estetica. Avem dotari moderne, ce permit diagnosticare cu acuratete și tratarea eficienta a numeroase patologii.

Program: Luni - vineri: 8-19.

Servicii

Oferim urmatoarele tipuri de servicii:

 - Dermatovenerologie (contract  CAS );

 - Neurologie pediatrica (contract CAS ) ;

 - Psihiatrie adulti (contract CAS ) ;

 - Psihoterapie adulti (contract CAS ) ;

 - Psihoterapie copii (contract CAS ) ;

 - Medicina interna ;

 - Medicina estetica ;

 - Pediatrie ;

 - Tratamentul adictilor (experti antidrog ) ;

 - Cursuri de prim ajutor autorizate ;

 - Psihoterapie prin calarie didactica.

Nu se percepe coplata la specialitatile in contract cu CAS . 

Oferte speciale

Echipamente utilizate: Vip&Imar – ITALIA (Clinică de medicina estetica) , Asclepion MeDioStar – Germania, Jena (specializati în lasere pentru medicina şi chirurgie estetica), LPG – celluM6 Keymodule , I medical – Franţa (endermologie).

Produse utilizate: Teosyal, Dermaceutical, Nira Beauty – Israel, Dr Kadir – Israel, Dermatech – America, LaFutura – Italia, Maria Galland – Franţa, Gigicosmetics, etc.

Slabire – Remodelare: se poate slabi din orice parte a corpului sau generalizat: barbie dubla, fata, fese, abdomen, solduri, coapse, gambe, brate si altele. Tratmentele sunt sigure, neinvazive, relaxante si, cel mai important, nu lasa pielea flasca asa cum se intamlpa in cadrul curelor de slabire si programelor de slabire neasistate de specialisti. 

Mezoterapie: in scop estetic, aceasta consta in introducerea intradermica de substante cu actiune lipolitica, tonifianta, de stimulare a circulatiei locale. Se foloseste pentru adipozitate localizata, celulita, biostimulare, biorevitalizarea fetei (reintinerire, stergerea ridurilor fata, decolteu)

Endermologie: Cellu M6 reprezinta cel mai nou tratament anticelulitic cu rezultate incontenstabile intr-un timp relativ scurt. 

Laser Epilare Definitiva: laserul pentru epilare actioneaza selectiv  pe foliculul pilos (fir de par) detectand culoarea acestuia (actioneaza pe pigmentul colorant din firul de par) si il distruge prin fotodermoliza (practic  distruge matricea formatoare a firului de par – radacina).

Laser Vascular: acest tratament se adreseaza in principal vaselor sparte superficiale; este putin dureros iar inestetismul se rezolva in maxim 3 sedinte (aparat de laser vascular Mediostar germania).

Peelinguri: Tratamente speciale cu AHA (alfa acizi de fructe), BHA (glycolic, mandelic, retinoic, salicylic, jessner) sau cu solutii chimice (TCA) pentru: riduri fine, cicatrici, pete pigmentare de diverse etiologii, reintinerirea fetei; tramente dermato-cosmetice profesionale (ten uscat, patat, ridat, gras, acneic, asfixic.

Parteneri

Psihologie - Psiholog Dr. Alice Ivascu, Psiholog Dr. Samson Adriana, Psiholog Dr. Marilena Ticusan;

Psihiatrie - Dr. Teodor Carmen; Dr. Nitescu Dragos Sorin, Dr. Popon Florin, Dr. Georgescu Corina;

Medicina interna - Dr. Janete Popa;

Dermato - venerologie - Dr. Laura Brujbu;

Neurologie - Dr. Radu Vasile;

Neurologie pediatrica - Dr. Indrei Teodora;

Psihiatrie pediatrica - Dr. Silvia Cristina Nitescu si Dr. Ianchis Adriana.

Galerie foto

Clinica Medicala New Line
Clinica Medicala New Line
Clinica Medicala New Line
Clinica Medicala New Line

© 2015 Copyright by clinica-particulara.ro