Nume:
Centrul Medical Maycor - Galati
E-mail:
maycormed@gmail.com
Telefon:
0236 435 373
Telefon 2:
0774 029 571
Website:
https://www.cardiologie-galati.ro/
Adresa:
Galati, Str. Domneasca, Nr. 6, Bl. P8, Parter, Jud. Galati.
Facebook

Centrul Medical Maycor - Galati
Clinica Galati

Clinica particulara - reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Clinica particulara partenera din zona dumneavoastra. Servicii medicale complete: consultatii de specialitate – medici specialist/medici primari, investigatii si analize medicale complexe, tratamente si monitorizare medicala a pacientilor. Beneficiati de cele mai bune servicii medicale din orasul dumneavoastra!

Detalii

Centrul Medical Maycor isi propune sa va ofere un serviciu medical prompt si in acelasi timp un act medical de calitate. Ne preocupa calitatea actului medical si punem accent pe relatia medic-pacient, prevenirea si profilaxia bolilor, diagnosticarea si tratarea afectiunilor cu seriozitate, competenta si confidentialitate. Centrul Medical isi propune sa va ofere un serviciu medical prompt si in acelasi timp un act medical de calitate. MISIUNEA noastra este sa ducem la indeplinire, in fiecare zi, in fiecare moment, un legamant sacru - juramantul lui Hipocrat. Acest angajament a stabilit o legatura de sufet intre echipa medicala a Centrului Medical Maycor si pacientii nostri, in misiunea nu neaparat usoara, dar extrem de frumoasa si de aducatoare de satisfactii, de a ne dedica vindecarii OAMENILOR. 

Sanatatea dumneavoastra este principala noastră grija si prin ceea ce facem ne dorim sa fim alaturi de pacientii nostri, atat din punct de vedere profesional cat si uman, sa formam impreuna o echipa MEDIC-PACIENT in lupta, uneori nu foarte simpla, cu boala. Ne preocupa calitatea actului medical si punem accent pe:

– relatia medic-pacient;
– prevenirea si profilaxia bolilor;
– diagnosticarea si tratarea afectiunilor cu seriozitate, competenta si confidentialitate.

Intelegandu-va afectiunile si cauzele lor si avand un plan de actiune si tratament veti reusi mai usor sa va vindecati sau cel putin sa va ameliorati starea de sanatate. Pentru a reusi, am cooptat in echipa noastra medici primari si specialisti, precum si cadre universitare cu o bogata experienta practica si clinica. Toti medicii nostri sunt oameni pasionati si dedicati actului medical, multi dintre ei fiind implicati in programe de cercetare in spitalele in care activeaza. Pentru a putea pune la dispozitia dumneavoastra un serviciu profesionist am cooptat pentru fiecare investigatie – in special ecocardiografii si ecografii vasculare, medici foarte experimentati, care fac zilnic aceste investigatii.

Calitatea serviciilor oferite de noi se datoreaza atat personalului medical dedicat si instruit la standarde europene cat si dotarii de exceptie. Dispunem de o dotare tehnica de ultima generatie care permite efectuarea unei palete largi de analize si investigatii medicale si pentru ca evaluarea sanatatii dumneavoastra sa se faca cu cat mai multa acuratete, am achizitionat cele mai performante echipamente pentru a pune la dispozitie medicilor cele mai eficiente instrumente de evaluare a afectiunilor. Am incercat sa creem o atmosfera prietenoasa si relaxanta in clinica si ne-am organizat astfel incat sa nu pierdeti timp asteptand sa intrati la medic. Pentru ca niste adevarati parteneri vor incerca intotdeauna sa fie langa dumneavoastra si sa va faca sa va simtiti confortabil.

Ne straduim ca zi de zi sa oferim servicii din ce in ce mai bune si mai accesibile unei categorii crescande de clienti institutionali sau persoane fizice. Un aspect important activitatii prestate este si educarea pacientilor in scopul prevenirii afectiunilor medicale. Prin neglijenta de care dau dovada majoritatea oamenilor,in conditiile stresului cotidian, se expun unui pericol considerabil de a agrava o afectiune, care intr-un stadiu initial ar fi fost mult mai simplu de vindecat. Ïn acest context rolul nostru este de a informa corect pacientii cu privire la acest aspect foarte important. Echipa medicala a Centrului Medical Maycor este formata din:

Bucatanschi Mihail - Medic Primar Cardiolog;
- Competenta ecocardiografie;
- Competenta ecografie vasculara (artere, vene, artere carotide).

Mocanu Iulian Dan - Medic Primar Chirurgie Vasculara;
- Doctorand in medicina

Grigorica Lucica - Medic Primar Cardiolog, Sef Sectie Cardiologie Spitalul Judetean Galati;
- Doctorat in medicina;
- Competenta ecocardiografie;
- Competenta ecocardiografie transesofagiana.

Albu Radu - Medic primar;
- Competenta Ecografie Generala.

Enachi Doina Iulia - Medic primar;
- Competenta ecografie;
- Competenta planning familial.

Romila Aurelia - Conferentiar Doctor, Medic Primar Geriatrie.

Servicii

Centrul Medical Mayor vine in intampinarea pacientilor cu urmatoarele specialitati:

- Cardiologie;

- Chirurgie cardiovasculara - specialitatea chirurgicala care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul chirurgical al bolilor cardiovasculare;

- Geriatrie - verifica starea de sanatate a pacientului in ansamblu, de la caz la caz, da trimitere catre specialitati medicale conexe cum ar fi cardiologia, urologia, endocrinologia, pneumologia, reumatologia sau psihiatria si in functie de particularitatile problemelor cu care se confrunta pacientul, alege tipul de tratament potrivit;

- Ecografie - metoda de explorare a inimii cu ajutorul ultrasunetelor;

- Chirurgia vasculara - tratamentul bolilor vaselor sanguine, adica a arterelor si venelor;

- Planningul familial - ajuta cuplurile sa isi aleaga metoda cea mai potrivita de contraceptie, sa isi ingrijeasca sanatatea sexuala si sa isi planifice momentele in care sa apara sarcinile. De asemenea, planificarea familiala consiliaza cuplurile si asupra pericolelor reprezentate de bolile cu transmitere sexuala (BTS).

© 2015 Copyright by clinica-particulara.ro