Nume:
Hymarco Clinique - Targoviste
E-mail:
hymarco2012@yahoo.com
Telefon:
0374 903 000
Telefon 2:
0740 104 000
Telefon 3:
0748 019 909
Website:
https://www.hymarco.com/
Adresa:
Targoviste, Str. Poet Grigore Alexandrescu, Jud. Dambovita.
Facebook

Hymarco Clinique - Targoviste
Clinica Targoviste

Medicina interna, cardiologie, pediatrie, neurologie, psihiatrie, psihoterapie, psihologie ocupationala, endocrinologie, dermatologie, acupunctura, homeopatie, ORL, oftalmologie, oncologie, chirurgie, ortopedie, urologie, obstetrica-ginecologie, stomatologie generala, implantologie, chirurgie dento-alveolara, ginecologie, consultatii medicale, analize medicale, laboratoare de analize, tratamente medicale, ecografii, radiografii, monitorizarea sarcinii, pediatrie, neonatologie, vaccinari, pediatrie, investigatii medicale complexe, servicii de spitalizare, chirurgie plastica, etc

Detalii

Clinica Hymarco a fost deschisa in Targoviste, din dorinta de a veni in sprijinul pacientilor cu alternative medicale moderne si la standarde inalte, care sa permita evaluarea rapida si completa a pacientilor in vederea stabilirii diagnosticului si recomandarilor de tratament. Fondata in anul 2012 din dorinta de a oferi dambovitenilor o alternativa eleganta si profesionista pentru serviciile medicale oferite locuitorilor judetului, am incercat si am reusit sa intrepatrundem experinta unor specialisti bucuresteni si targovisteni in folosul sanatatii.

Misiunea noastra este de a oferi servicii care sa raspunda la cele mai exigente cerinte medicale de profesionalism, siguranta si confort. In opinia noastra medicina moderna presupune si o schimbare a mentalitatii pacientilor despre propria sanatate, o schimbare a atitudinii in relatia medic-pacient si realizarea unui climat propice comunicarii permanente in beneficiul pacientilor. In momentul in care treceti pragul clinicii noastre veti fi primit cu caldura si acel calm si rabdare de care ai atat de mare nevoie in acele momente dificile, cu respect si intelegere, unde veti constata imediat profesionalismul si conditiile deosebite de care dispunem. Am incercat si am reusit sa oferim calitate, siguranta, iar pacientii nostri au fost tratati intotdeauna asa cum se cuvine, cu respect, consideratie si profesionalism.

Vizitand-o, prima impresie pe care o lasa este aceea a unei clinici de lux. Incepand cu programul de receptie utilizat in toatespitalele si clinicile moderne si terminand cu vedeta clinicii, aparatul Siemens Acusson S 1000, miniuzina de inverstigatii ecografice cu 7 apicatii pentru domeniile gastroenterologie, cardiologie, eco doppler, ginecologie, urologie, ecografie transfrontala cervicala, investigatii ecografice neurologice ins istemele 2D, 3D si 4 D, color pe suport media (foto, CD) si transmiterea datelor in timp util catre alte clinici in vederea unei experize on-line.

In plus, clinica vrea sa dezvolte un program on-line de informare a pacientilor, iar intr-un viitor apropiat sa facilitam accesul la un sitem de abonare cu preponderenta pentru cabinetul de pediatrie, in folosul parintilor care spera sa beneficieze de asistenta NON STOP telefonica sau la sediul clinicii dupa caz. Clinica este deservita de asistenti medicali cu un grad ridicat de pregatire care pot oferi in orice moment primele informatii de stricta urgenta. Ne place sa credem ca nimic nu este la noia intamplarii in cadrul clinicii noastre si am avea dorinta de a ne vizita,dar nu ca pacienti ci ca oameni responsabili care isi ingrijesc sanatatea, facandu-si investigatii in timp util, scutin astfel timp si resurse.

Servicii

Venim in intampinarea pacientilor cu urmatoarea gama de servicii:

- CARDIOLOGIE;

- CHIRURGIE VASCULARA;

- DERMATOLOGIE;

- GASTRO-ENTEROLOGIE;

- MEDICINA INTERNA - ECOGRAFIE;

- NEUROLOGIE;

- ORL;

- ORTOPEDIE PEDIATRIE;

- PEDIATRIE;

- PSIHIATRIE;

- REUMATOLOGIE-RECUPERARE MEDICALA;

- UROLOGIE;

- ALTE SERVICII MEDICALE ( fisa auto, fisa port arma, medicina muncii, holter EKG, holter tensiune, test de efort, analize de laborator, ecografie, osteodensitometrie, doppler vase de sange, extractie dop cerumen, etc).

Parteneri

Hymarco Beauty Clinique - Targoviste, Calea Domneasca, Nr. 176, Tel: 0245 640 641.

Galerie foto

Hymarco Clinique - Targoviste
Hymarco Clinique - Targoviste
Hymarco Clinique - Targoviste
Hymarco Clinique - Targoviste
Hymarco Clinique - Targoviste
Hymarco Clinique - Targoviste
Hymarco Clinique - Targoviste
Hymarco Clinique - Targoviste

© 2015 Copyright by clinica-particulara.ro