Nume:
Centrul de recuperare COMOClinic - Slobozia
E-mail:
contact@comoclinic.ro
Telefon:
0769 089 111
Website:
https://comoclinic.ro/
Adresa:
Slobozia, Bulevardul Chimiei, Nr.10, Jud. Ialomita.
Facebook

Centrul de recuperare COMOClinic - Slobozia
Clinica Slobozia

Medicina interna, cardiologie, pediatrie, neurologie, psihiatrie, psihoterapie, psihologie ocupationala, endocrinologie, dermatologie, acupunctura, homeopatie, ORL, oftalmologie, oncologie, chirurgie, ortopedie, urologie, obstetrica-ginecologie, stomatologie generala, implantologie, chirurgie dento-alveolara, ginecologie, consultatii medicale, analize medicale, laboratoare de analize, tratamente medicale, ecografii, radiografii, monitorizarea sarcinii, pediatrie, neonatologie, vaccinari, pediatrie, investigatii medicale complexe, servicii de spitalizare, chirurgie plastica, etc

Detalii

Centrul de recuperare COMOClinic s-a deschis în aprilie 2012, din dorința de a crea un spațiu în care pacienți cu probleme reumatologice, neurologice și ortopedice să beneficieze de tratamente specifice de reabilitare. Ne-am dorit un centru destinat sănătăţii în care pacienţii nostri să se bucure de servicii medicale si prevenţie, de calitate.
Primul pas a fost făcut accesând o finanţare europeană nerambursabilă care ne-a permis dotarea cu echipamente medicale moderne. Cum insă medicina poate fi exercitată, la standarde de excelenţă, doar de catre oameni care iubesc oamenii si propria meserie, am parcurs calea uneia dintre cele mai provocatoare activităţi ale unui manager: crearea echipei.
Echipa insă, nu inseamnă doar reunirea unor specialişti. Echipa se crează din suflet, cu alte suflete care simt şi gândesc asemănător. După un periplu dinamic, putem declara că echipa COMOClinic este frumos conturată şi că fiecare dintre noi este aici, pentru dumneavoastră. În plus, caracteristica clinicii noastre este preocuparea sustinută pentru prevenţie, prin promovarea mişcarii într-o societate în care viața oamenilor devine din ce în ce mai statică. În acest scop, am introdus programe de kinetoterapie de grup, adaptate diferitelor vârste, pentru îmbunatăţirea condiţiei fizice, a tonusului muscular şi a supleţei articulare.

Clinica este dotată cu echipamente de ultimă generație, achiziţionate prin finanțare europeană nerambursabilă. Ne îngrijim insă să ne adăptăm permanent noilor tehnologii, din dorința reală de autoperfecţionare. Din dorinţa noastră de a fi astăzi mai buni decât am fost ieri, la sfârșitul unei serii de tratament, i-am întrebat pe pacienți cum s-au simțit. Părerile lor ne-au fost de ajutor în straduinţa noastră continuă de a imbunătaţi mediul de lucru și spiritul locului. Toate acestea – datorită pasiunii pentru excelentă și gândului de a fi alături de cât mai mulți oameni care își doresc o buna stare de sănătate!

Realizăm un act medical de calitate care conduce la îmbunataţirea stării de sănătate a pacienţilor cu afecţiuni din domeniul ortopedie, reumatologie, neurologie, ginecologie.
Susţinem activ menţinerea stării de bine a persoanelor sănătoase care înțeleg ca prevenţia este medicina viitorului. Astfel, în urma discutiei și a examinarii pacientului, se stabileşte diagnosticul şi se concepe un plan terapeutic personalizat, ulterior fiindu-i prezentate acestuia informații detaliate despre afecţiunea de care suferă, despre posibilitățile de evoluție precum și detalii despre procedurile ce au fost indicate. Aplicăm cu atenție și implicare programul recomandat de medic și urmărim starea pacientului, modificand schema de tratament atunci când este necesar, astfel încât sa atingem împreuna la final obiectivul terapeutic propus.Împartasim viziunea unei clinici moderne de recuperare medicală, dotată cu aparatură ce folosește cele mai noi tehnologii din domeniul sănătății, în care oameni pasionaţi de meseria lor se implică în reuşita tratamentelor şi satisfacţia pacienţilor.

Pentru noi, actualizarea permanentă a propriului potențial pentru a dobândi și a aplica cu succes noi cunoștințe și competențe, reprezintă o prioritate. Adaptăm constant nivelul performanței tehnice al echipamentelor utilizate, aliniindu-ne noilor evoluții în domeniu. Avem grijă să creăm mereu un mediu de activitate care să ofere pacienţilor noştri plus de confort, plus de bine primire. Activăm cu echipamente moderne, de ultimă generație, într-un ambient plăcut și primitor. Oferim cele mai potrivite metode de tratament a durerii și de recuperare sau păstrare a stării de sănătate, diferenta dintre noi si concurenta fiind facuta de:

- tratamentele medicale COMOClinic abodează patologia din perspectivă integrată deoarece, ulterior consultaţiei realizate de medicul specialist, pacientul poate beneficia de intreaga gamă de proceduri medicale (fizioterapie, termoterapie, masaj și kinetoterapie, într-o formulă specifică fiecărui caz în parte);

– lucrăm cu echipamente de ultimă generaţie (finanţate, aproape integral, din fonduri europene);

– avem grijă să adaptăm permanent infrastructura, noilor tehnologii medicale;

– suntem atenţi la sugestiile pacienţilor şi ţinem cont de recomandările care ne aduc plus valoare

- personalul medical cu inalta calificare va ofera cele mai in voga terapii ale medicinii de recuperare.

Servicii

Principalele tipuri de tratamente oferite in cadrul centrului sunt:

Elongație - denumită și tracțiune vertebrală, procedura presupune aplicarea unei forțe de tracțiune asupra țesuturilor în scopul degajării discurilor intervertebrale și întinderii tesuturilor moi (mușchi, tendoane, ligamente) pentru a favoriza procese reparatorii locale.

Crioterapie este o procedură terapeutică de recuperare medicală care se realizează prin aplicarea locală sau generală a temperaturilor scazute care favorizează vasoconstricția. Procedura este utilizată în tratarea diferitelor leziuni articulare sau musculare, cu scopul: - diminuării procesului inflamator, - scăderii durerii, - combaterii spasmelor etc.

Ortopedie pediatrica:

- Consultatie ortopedică pediatrica;

- Evaluare sold - Ecografie si consult ortopedic;

- Reevaluare - Ecografie si consult ortopedic;

- Control ortopedic pediatric ( 2-6 luni);

- Control ortopedic pediatric lunar;

- Ecografie musculo-articulară;

- Ecografie șolduri;

- Interpretare analize;

- Interpretare radiografie;

- Suprimare gips.

Masaj Terapeutic - Masajul terapeutic este un complex de manevre manuale terapeutice aplicate in mod sistematic şi metodic asupra părţilor moi ale corpului având rol în tratarea diverselor afecţiuni şi în recuperare. Masajul recuperator urmăreşte să stimuleze procesele de vindecare lentă şi nesatisfacatoare şi să grăbească evoluţia tratamentului, să scurteze convalescenţa şi să corecteze sechelele. Efecte: stimularea procesului de regenerare celulară, stimularea și îmbunătățirea circulației sangvine, sporirea mobilitatii și elasticitatii tesuturilor, sau creșterea temperaturii locale prin vasodilatati. Masajul de relaxare are ca scop menţinerea organismului într-o functionalitate bună, atât la nivel fizic, cât şi psihic şi prevenirea îmbolnăvirii. Este extrem de eficient în cazul stărilor de oboseală. Prin manevre si procedee specifice, masajul de relaxare vă aduce beneficii precum: activarea circulaţiei sanguine la nivelul fiecărui segment şi organ, eliminarea mai rapidă a toxinelor din organism şi o regenerare mai bună a ţesuturilor, relaxarea şi tonifierea musculară specifică unui organism sănătos.

Kinetoterapie (pana in 8 ani) - O sedinta de 25 minute . Ȋn cadrul acestei terapii, se urmǎrește menținerea stǎrii de sǎnǎtate sau oprirea cronicizǎrii unei boli atȃt prin intermediul exercițiilor fizice, cât și prin masaj medical sau prin intermediul tehnicilor de relaxare.

Kinetoterapie (peste 8 ani) - Sedinta 25 minute sau 50 minute, Pachet 20 de sedinte (25 minute) sau Pachet 20 de sedinte (50 minute).

Kinetoterapia - are la bază mișcarea efectuată prin programe de recuperare medicală bine structurate, aplicate individual în funcție de afecţiuni și de vârsta fiecarui individ în parte. Aceste programe de recuperare individuale au ca scop atât refacerea funcțiilor organismului diminuate ȋn urma unor traumatisme sau ȋn urma unor boli, cât și menţinerea anumitor funcţii la nivelul maxim posibil în urma unor afecţiuni vechi.

Drenaj limfatic - Terapia cu drenaj limfatic ne aduce următoarele beneficii: *elimina excesul de lichide *stimularea circulației în vene si vase de sânge *creste foarte mult activitatea in sistemul imunitar *scade circumferinta si exista si un rol împotriva celulitei *accelerează procesul prin care se cicatrizeaza pielea, edemurile postoperatorii, edemurile posttraumatice *se previne tromboflebita. Acțiunea dispozitivului ajuta la eliminarea fluidelor excesive.

Electroterapie - Tariful este afisat pentru o sedinta de 10 minute. Electroterapia constă în folosirea curentului electric pentru stimularea ţesuturilor, cu scopul vindecarii diferitelor afecţiuni sau al recuperării anumitor funcţii pierdute ale organismului. Mulţi specialişti consideră că electroterapia poate menţine durerea sub control şi contribuie la accelerarea procesului de vindecare. Electroterapia este utilă în: boli reumatismale, inflamatorii sau degenerative, inclusiv boliile degenerative ale coloanei şi simptomele asociate cu acestea (de exemplu, discopatiile, lombosciatica), boli reumatism.

Termoterapie - Cuprinde acele modalitati de tratament care utilizeaza caldura pentru cresterea temperaturii anumitor portiuni ale corpului. Aceasta crestere de temperatura poate fi superficiala (0,5 cm) sau profunda (3,5 cm). Efecte circulatorii Cresterea temperaturii are ca rezultat vasodilatatia capilara, cresterea debitului circulator asigurand o mai buna circulatie a sangelui in regiunea unde este aplicata. Odata cu sangele, in zona vin intr-o proportie mai mare si celule imunitare sau factori de crestere care grabesc vindecarea. Totodata, este activat metabolismul local, cu efect trofic.

Terapie cu ultrasunet - produce un micromasaj la nivelul tesuturilor, asigurand o penetrare in profunzime a substantelor antiinflamatoare sub forma de gel, in functie de doza poate sa faca o incalzire a tesuturilor tratate. Acest tratament de fizioterapie are efect decontracturant si de stimulare a circulatiei sanguine,efect vasodilatator, efect analgetic, efect central (stimuli subliminari insumati determina somnolent, adinamie), efectul de scadere a spasmului muscular, deci decontracturant, efectul de crestere a elasticitatii tesuturilor.

Terapie cu unde soc Shockwave este o noua tehnologie care utilizeaza undele de şoc pentru tratamentul durerilor cronice ale sistemului musculoscheletal. Terapia Shockwave are la bază generarea unei energii foarte intense într-o perioadă foarte scurtă de timp (10 milisec), undă de şoc străbătând astfel ţesuturile cu o viteza mai mare decat viteza sunetului. Ce face terapia shockwave? Elimină durerea, favorizează vindecarea, creşte circulaţia locală îmbunătaţind astfel metabolismul tisular, creşte producţia de colagen, relaxează musculatura, dizolvă fibroblastii calcifiaţi.

Terapia Tecar - utilizarea energiei non-invazive, deînaltă frecvenţă (300 Khz – 1 Mhz): stimulează capacitatea naturală de regenerare a organismului inhibă impulsurile nervoase şi mesajul de durere îmbunătăţeşte schimbul celular accelereză drenajul vascular și limfatic stimulează capacitatea naturală de regenerare a organismului. Beneficiile pe care le obţineti: diminuarea durerilor musculare și articulare îmbunătăţirea flexibilităţii mişcării recuperare mai rapidă şi de durată îmbunătăţirea circulatiei sanguine.

Terapie Laser (MLS) - LASER-ul reprezinta o amplificare a luminii de catre emisia stimulata de radiatii. Energia luminoasă absorbită de ţesuturile pacientului declanşează modificări biologice la nivelul celular care duc la intensificarea circulaţiei sangvine locale; înlătură temporar durerea şi rigiditatea din muşchii minori şi articulaţii; relaxează muşchii şi înlătură spasmele musculare; înlătură temporar dureri minore şi anchilozări asociate cu artrita.

Terapia cu vacuum - Terapia cu vacuum are o actiune benefică asupra organismului uman, stimulând circulaţia sanguină spre punctele de contractură cu ajutorul unor cutii de vacuum (ventuze). Astfel, în zona de contact a pielii cu cutiile de vacuum se creează o presiune, iar prin creşterea presiunii fluxului de sange in regiunea afectată se produc substanţe biologice active care stimulează procesele metabolice, îmbunatatesc circulaţia sanguină şi cresc conţinutul de hemoglobina din sange.

Parteneri

Ulkusal Diana - Corina - Medic specialist (Specialitatea: Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie);

Contanu Valentina - Medic specialist ortopedie pediatrica;

Gugiu Bogdan Ştefan - Manager Departament Kinetoterapie;

Muscalu Raluca - Fizio-Kinetoterapeut;

Bîcîin Roxana - Fizio-Kinetoterapeut;

Gheţ Mihai - Manager Departament Fizioterapie şi masaj;

Şovailescu Daniel Vali - Asistent medical Balneofiziokinetoterapie şi recuperare;

Nenciu Alina  - Asistent medical Balneofiziokinetoterapie şi Recuperare;

Bănică Angelica - Asistent medical Balneofiziokinetoterapie şi recuperare;

Banescu Mirona - Asistent medical generalist;

Cîşleanu Camelia - Asistent medical Balneofiziokinetoterapie şi recuperare;

Moise Diana Roxana - Manager relaţia cu pacienţii.

Galerie foto

Centrul de recuperare COMOClinic - Slobozia
Centrul de recuperare COMOClinic - Slobozia
Centrul de recuperare COMOClinic - Slobozia
Centrul de recuperare COMOClinic - Slobozia
Centrul de recuperare COMOClinic - Slobozia
Centrul de recuperare COMOClinic - Slobozia
Centrul de recuperare COMOClinic - Slobozia
Centrul de recuperare COMOClinic - Slobozia

© 2015 Copyright by clinica-particulara.ro