Nume:
Clinica Dentara Pitesti - Dentina
E-mail:
dentavio@yahoo.com
Telefon:
0722 576 909
Website:
http://www.dentina.ro/
Adresa:
Pitesti, Aleea Nicolae Gane, Bl. P8A, Sc. A, Ap.1, Jud. Arges.

Clinica Dentara Pitesti - Dentina
Clinica Pitesti

Clinica particulara - reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Clinica particulara partenera din zona dumneavoastra. Servicii medicale complete: consultatii de specialitate – medici specialist/medici primari, investigatii si analize medicale complexe, tratamente si monitorizare medicala a pacientilor. Beneficiati de cele mai bune servicii medicale din orasul dumneavoastra!

Detalii

Cu o experienta de peste 12 ani in domeniu, Dr. Violeta Dicu, conduce si detine Clinica Dentina. Credo-ul nostru este acela de a oferi pacientilor nostri servicii stomatologice complete si de performanta intr-o atmosfera placuta si nestresanta. Putini sunt cei care cunosc adevarul dureros: de cele mai multe ori, fobia de stomatolog incepe cu o experienta traumatizanta in copilarie, creste an dupa an ca un bulgare de zapada, devine sufocanta si, in final, poate duce la probleme grave de sanatate (nu numai dentara). Reactiile necontrolate (plansul, tremuratul, lesinurile, starea de sufocare) impiedica un dentofobic sa accepte tratamentul stomatologic. Inainte de-a simti durere sau vreo atingere din partea medicului, mintea pacientului declanseaza mecanismul de autoaparare.

Frica de stomatolog poate avea diverse cauze. Ca sa-ti invingi frica n-ar strica sa faci o clasificare a lucrurilor de care ti-e frica cel mai tare si sa cauti cateva solutii pentru a trece peste ele. In dorinta de a te ajuta, cabinetul nostru stomatologic iti sta la dispozitie cu o multime de metode revolutionare pentru a invinge aceasta teama.In ceea ce priveste igiena orala, nu e loc nici de conceptii sau idei gresite, nici de mituri.  Sanatatea orala nu are niciun impact asupra sanatatii intregului organism.  Atunci cand gingiile se infecteaza, bacteriile pot ajunge in sistemul circulator si de acolo pot fi purtate catre organele vitale, provocand sau contribuind la dezvoltarea unor afectiuni grave.

Studiile au aratat ca o igiena orala necorespunzatoare contribuie la dezvoltarea afectiunilor cardiace, sporeste riscul de atac cerebral si-in cazul femeilor insarcinate-pe cel al unei nasteri premature si totodata agraveaza problemele de sanatate ale persoanelor care sufera de diabet, osteoporoza sau afectiuni respiratorii. Stresul nu este una din cauzele afectiunilor dentare. In urma unor studii efectuate, cercetatorii au ajuns la concluzia ca persoanele care incearca sa-si rezolve probleme financiare cu care se confrunta intr-o maniera activa si practica (mai degraba decat prin eschivare) nu sunt supuse unui risc mai mare de dezvoltare a bolilor parodontale decat cel la care sunt expuse persoanele fara probleme de ordin financiar.

Servicii

Servicii oferite in cadrul Clinicii Dentina :

Cosmetica dentara;

Albire - Opalescence -Tratamentul cel mai folosit pentru albirea dintilor in Statele Unite, Opalescence, da rezultate extraordinare dupa numai trei sedinte de tratament. Spre deosebire de tratamentele rapidede albire, nu da dureri si nici nu sensibilizeaza dintii.

Bijuterii dentare Aplicam bijuterii dentare cu adeziv fotopolimerizabil fara a deteriora dintele. Odata aplicata, bijuteria poate fi indepartata usor intr-o sedinta de 5 minute fara urme.

Endodontie Orice dinte trebuie salvat, iar sanatatea lui incepe de la radacina. La Dentina beneficiati de tratamentul canalelor dentare cu materiale de ultima generatie de la Dentsply.  

Implantologie - La Dentina va oferim mai multe solutii de implanturi dentare, atat cu tehnologie de ultima ora precum si o solutie mai permisibila din punct de vedere financiar:

Bredent Visio.Lign - Aceste implanturi se preteaza pentru probleme dentare complexe, oferind rezultate de exceptie

Alpha Bio Implants Solutie de implanturi dentare permisibila. Se preteaza pentru probleme dentare facile.

Ortodontie Dinti dvs. nu au crescut uniform?. La Dentina beneficiati de tratamente ortodontice cu proteze mobile ce dau rezultate exceptionale. Binenteles cu o conditie: sa purtati proteza! Solutie de implanturi dentare permisibila. Se preteaza pentru probleme dentare facile.

Oferte speciale

Tarifele practicate de cabinetul stomatologic contin TVA, iar cele afisate in euro  sunt calculate conform cursului BNR oficial din ziua platii:

- Tratament albire rapid -150 lei;    
- Implant Miss-1000 lei;    
- Tratamentul cariilor pe o suprafata prin obturatie cu material compozit -75 lei;    
- Tratamentul cariilor pe doua sau trei suprafete prin obturatie cu material compozit-125 lei;    
- Aplicarea sistemului de retentie extemporanee -100 lei;    
- Pansament calmant-37.5 lei;   
- Coafaj direct -62.5 lei;   
- Pulpectomie vitala-62.5 lei;    
- Tratamentul gangrenei -100 lei;    
- Tratamentul paradontitelor apicale -125 lei;    
- Obturatie la dintii devitali-125 lei;    
- Anestezie cu infiltratie -37.5 lei;   
- Extractie de dinti sau resturi de dinti-62.5 lei;   
- Extractie de dinti temporari -30 lei;    
- Proteza acrilica totala-1000 lei;    
- Reconstituire coroana radiculara-100 lei;

- Coroana acrilica -100 lei;   

- Coroana metalica -150 lei;   
- Coroana metalo-acrilica-150 lei;    
- Detartraj -150 lei;    
- Coroana ceramica -437.5 lei;    
- Tratament cu laser-62.5 lei;   
- Aplicatii de bijuterii dentare-125 lei;    
- Tratament profesional de albire a dintilor-750 lei;    
- Proteza termoplastica - flexibil- 375 Euro;
- Implant post-extractional -375 Euro;
- Implant cu sustinere osoasa -500 Euro;
- Coroana pe implant    intre 200 - 400 Euro;
- Rezectie apicala-375 lei.

Parteneri

CLINICA DENTINA asigura servicii stomatologice conform urm─âtorului program:

Luni - Vineri: 08:00 - 21:00;

Sambata: 08:00 - 12:00.

 

© 2015 Copyright by clinica-particulara.ro