Nume:
Clinica dentara ArtSmile - Craiova
E-mail:
contact@artsmile.ro
Telefon:
0724 134 975
Telefon 2:
0729 785 555
Telefon 3:
0729 207 220
Website:
https://www.artsmile.ro/servicii/
Adresa:
Craiova, Calea București, Nr. 86, Jud. Dolj.
Facebook

Clinica dentara ArtSmile - Craiova
Clinica Craiova

Medicina interna, cardiologie, pediatrie, neurologie, psihiatrie, psihoterapie, psihologie ocupationala, endocrinologie, dermatologie, acupunctura, homeopatie, ORL, oftalmologie, oncologie, chirurgie, ortopedie, urologie, obstetrica-ginecologie, stomatologie generala, implantologie, chirurgie dento-alveolara, ginecologie, consultatii medicale, analize medicale, laboratoare de analize, tratamente medicale, ecografii, radiografii, monitorizarea sarcinii, pediatrie, neonatologie, vaccinari, pediatrie, investigatii medicale complexe, servicii de spitalizare, chirurgie plastica, etc

Detalii

Într-un ambient modern și plăcut, echipa Artsmile este formată din medici stomatologi bine pregătiți, specializaţi și pasionaţi de această meserie. Înființate in martie 2011 în Craiova si octombrie 2012 în com. Goiești, Dolj, scopul și misiunea cabinetelor noastre este păstrarea sau readucerea zâmbetului pe buzele pacientului fără durere și disconfort, oferindu-i încredere în sine printr-un zâmbet frumos si sănătos.

Cabinetul este dotat cu o tehnologie de ultimă generaţie și practicând tarife accesibile, oferim pacienţilor o stare de relaxare, încredere, siguranţă și servicii stomatologice complete cuprinzând întreaga gamă de tratamente: terapie dentară, protetică dentară, estetică dentară, endodonţie, odontoterapie, chirurgie şi nu în ultimul rând profilaxia dentară.

Dorim înlăturarea temerii de dentist printr-o educație corectă legată de igiena orală și depistarea din timp a apariţiei oricărui semn de boală la nivel oro-dentar. Această educație este musai să fie începută de la o vârstă cât mai fragedă. Simplele vizite la dentist vor fi luate ca pe o joacă de copii, iar teama de stomatolog va dispărea dacă acestea sunt făcute pentru prevenție și nu pentru tratare. De asemenea, vizita copilașilor în cabinetul nostru este distractivă, amuzanta și bineînțeles, fără durere. Este chiar răsplătită cu o surpriză.

Ca medici stomatologi pregătirea continuă este esențială pentru a excela în domeniul ales. Să fii în pas cu tot ceea ce este nou in privința tehnicilor cât și a materilelor sau aparaturii, este musai participarea regulată la cursuri si specializări noi. Astfel, știm să alegem cele mai bune materiale, știm cât de utila este o aparatură modernă sau cât de sigur este un tratament prin tehnici moderne. Încercam să acoperim prin perfecționare continuă toate ramurile stomatologiei, însă punând mult mai mult accent pe latura specializării fiecărui medic.

Noi va oferim un tratament, de calitate superioara cu materiale de ultima generatie si tehnici noi care ofera rezultate foarte bune de fiecare data. In cabinetul nostru, sterilizarea se face prin tehnici si aparatura de ultima generatie, fiecare pacient primind o trusa sterila si sigilata fara riscul transmiterii bolilor contagioase, si de aceea tot instrumentarul folosit tebuie sa treaca o sterilizare chimica in solutii speciale apoi o sterilizare in autoclav. Va oferim tratamente de terapie generala, protetica, albirea dintilor, implantologie si chirurgie dento alveolara. Grija fata de pacient si confortul acestuia sunt extrem de importante pentru noi, tratamentele realizandu-se fara stres sau durere. Noi punem accent pe educarea pacientilor in prevenirea si tratarea tuturor afectiunilor stomatologice, construind astfel o relatie stransa intre medic si pacient. Astfel, in realizarea lucrarilor, nu ne multumim doar cu trainicie si rigoare, urmarim atent si pasionat si estetica lucrarii respective, astfel incat rezultatul sa fie cat mai natural. Iar cand vine vorba de confort, nu facem rabat la calitate pentru a le asigura tuturor pacientilor nostri, in primul rand prin tratamente fara durere. Astfel, un medic stomatolog bun va ține intotdeauna cont de urmatorii factori atunci cand alege tipul tratamentului stomatologic: culoarea dintilor, alinierea și spatiile dinților, dintii lipsa, fizionomie (buze, obraji), culoarea tenului si parului. Toți acești factori vor fi luati în considerare pentru stabilirea pașilor de urmat pentru a obține o estetica dentara ireprosabilă.

Servicii

Servicii oferite in cadrul CABINETULUI :

Endodonția - ramura stomatologică care se ocupă de tratamentul canalelor radiculare sau cunoscut de paciețti drept „scos de nerv” și închiderea etanșă a spațiului rezultat prin obturație de canal.

Odontoterapie - acea ramură stomatologică care se ocupă cu prevenirea și tratarea cariilor dentare.

Protetica dentară - se ocupă cu refacerea sau înlocuirea unuia sau mai multor dinți care au fost afectați pe o suprafață foarte mare de caria dentară sau au fost pierduți de pe arcadă.

Estetica dentara - Albire dentară, fațete dentare.

Profilaxia - set de proceduri care au ca scop prevenirea apariției cariei dentare și a bolii parodontale.

Terapie laser - Epic Biolase este laserul care a revoluționat stomatologia modernă, crescând precizia intervențiilor dentare, cât și gradul de confort al pacientului. Este laserul numarul 1 în lume.

Investigare DiagnoCam  - aparat pentru diagnosticarea noninvazivă a cariilor în timp real. Imagini de calitatate superioară fără radiații X.

Chirurgie si implantologie dentara - toată gama de servicii pentru chirurgia orală şi maxilo-facială.

Ortodonţia - specializare a medicinei dentare care se ocupă de corectarea anomaliilor dentomaxilare cum ar fi îndreptarea poziției dinților, reglarea ocluziei (mușcăturii) și a rapoartelor dintre cele două maxilare

Pedodontia - specialitate stomatologică ce se adresează copiilor, ocupându-se cu profilaxia și tratamentul dinților de lapte și a dinților permanenți tineri.

Estetica faciala - contur, volumizare buze si umplerea ridurilor cu acid hialuronic.

Oferte speciale

In dotarea cabinetului se afla aparatul Kavo DiagnoCam - revelatia totala: o perspectiva cu totul noua asupra cariilor. Foloseste structura dintelui ca un conductor de lumina. In acelasi timp, o camera video inregistreaza imaginea. Imaginile Kavo DiognoCam ofera o mai mare certitudine asupra diagnosticului cariilor interdentare, recidivelor de carii, fisurilor, care sunt practic imposibil de vazut cu alte mijloace de diagnostic, fara a folosi raze X, ci doar prin tehnologia DIFOTI (Digital Imaging Fiberoptic Transilumination).

Parteneri

Punct de lucru: Comuna Goiesti, Nr. 378, Jud. Dolj.

Galerie foto

Clinica dentara ArtSmile - Craiova
Clinica dentara ArtSmile - Craiova
Clinica dentara ArtSmile - Craiova
Clinica dentara ArtSmile - Craiova
Clinica dentara ArtSmile - Craiova
Clinica dentara ArtSmile - Craiova
Clinica dentara ArtSmile - Craiova
Clinica dentara ArtSmile - Craiova

© 2015 Copyright by clinica-particulara.ro