Nume: |
Clinica Dentara Hyperdent - Braila |
E-mail: |
programari@hyperdent.ro |
E-mail 2: |
dr.trifautanu@yahoo.com |
Telefon: |
0765 483 771 |
Telefon 2: |
0726 082 673 |
Website: |
http://www.hyperdent.ro/ |
Adresa: |
Braila, B-dul Dorobantilor, Nr. 13, Bl. A12, Parter, Jud. Braila. |
Medicina interna, cardiologie, pediatrie, neurologie, psihiatrie, psihoterapie, psihologie ocupationala, endocrinologie, dermatologie, acupunctura, homeopatie, ORL, oftalmologie, oncologie, chirurgie, ortopedie, urologie, obstetrica-ginecologie, stomatologie generala, implantologie, chirurgie dento-alveolara, ginecologie, consultatii medicale, analize medicale, laboratoare de analize, tratamente medicale, ecografii, radiografii, pediatrie, investigatii medicale complexe, servicii de spitalizare, chirurgie plastica, etc
Clinica Dentara Hyperdent isi propune sa va ofere un serviciu medical prompt si in acelasi timp un act medical de calitate. Ne preocupa calitatea actului medical si punem accent pe relatia medic-pacient, prevenirea si profilaxia bolilor aparatului dentar si diagnosticarea si tratarea afectiunilor cu seriozitate, competenta si confidentialitate. Clinica Dentara isi propune sa va ofere un serviciu medical prompt si in acelasi timp un act medical de calitate. MISIUNEA noastra este sa ducem la indeplinire, in fiecare zi, in fiecare moment, un legamant sacru - juramantul lui Hipocrat. Acest angajament a stabilit o legatura de sufet intre echipa medicala a Clinicii si pacientii nostri, in misiunea nu neaparat usoara, dar extrem de frumoasa si de aducatoare de satisfactii, de a ne dedica vindecarii OAMENILOR.
Sanatatea dumneavoastra este principala noastră grija si prin ceea ce facem ne dorim sa fim alaturi de pacientii nostri, atat din punct de vedere profesional cat si uman, sa formam impreuna o echipa MEDIC-PACIENT in lupta, uneori nu foarte simpla, cu boala. Intelegandu-va afectiunile si cauzele lor si avand un plan de actiune si tratament veti reusi mai usor sa va vindecati sau cel putin sa va ameliorati starea de sanatate. Pentru a reusi, am cooptat in echipa noastra medici primari si specialisti, precum si cadre universitare cu o bogata experienta practica si clinica. Toti medicii nostri sunt oameni pasionati si dedicati actului medical, multi dintre ei fiind implicati in programe de cercetare in spitalele in care activeaza. Pentru a putea pune la dispozitia dumneavoastra un serviciu profesionist am cooptat pentru fiecare investigatie stomatologica, medici foarte experimentati.
Calitatea serviciilor oferite de noi se datoreaza atat personalului medical dedicat si instruit la standarde europene cat si dotarii de exceptie. Dispunem de o dotare tehnica de ultima generatie care permite efectuarea unei palete largi de investigatii si tratamente stomatologice si pentru ca evaluarea sanatatii dumneavoastra sa se faca cu cat mai multa acuratete, am achizitionat cele mai performante echipamente pentru a pune la dispozitie medicilor cele mai eficiente instrumente de evaluare a afectiunilor. Am incercat sa creem o atmosfera prietenoasa si relaxanta in clinica si ne-am organizat astfel incat sa nu pierdeti timp asteptand sa intrati la medic. Pentru ca niste adevarati parteneri vor incerca intotdeauna sa fie langa dumneavoastra si sa va faca sa va simtiti confortabil.
Ne straduim ca zi de zi sa oferim servicii din ce in ce mai bune si mai accesibile unei categorii crescande de clienti institutionali sau persoane fizice. Un aspect important activitatii prestate este si educarea pacientilor in scopul prevenirii afectiunilor medicale. Prin neglijenta de care dau dovada majoritatea oamenilor,in conditiile stresului cotidian, se expun unui pericol considerabil de a agrava o afectiune, care intr-un stadiu initial ar fi fost mult mai simplu de vindecat. Ïn acest context rolul nostru este de a informa corect pacientii cu privire la acest aspect foarte important.
Clinica Dentara Hyperdent vine in intampinarea pacientilor cu urmatoarele specialitati:
Implantologie - un implant dentar este o radacina artificiala plasata in maxilar menita sa detina un dinte de inlocuit. Implanturile dentare pot fi o opțiune pentru persoanele care au pierdut un dinte sau sau mai multi din cauza unor boli parodontale sau din alte motive. Tipuri de implanturi dentare:
- Implant in osul maxilarului (endostal). Acesta este cel mai frecvent utilizat tip de implant. Diferitele tipuri include de asemenea șuruburi, cilindri sau lame chirurgical plasate in osul maxilarului. Fiecare implant are unul sau mai multi dinti protetici;
- Implant pe osul maxilarului (subperiostal). Acesta este plasat pe partea de sus a maxilarului cu posturi cadru de metal de proeminente prin gingie, menite sa sustina proteza. Acest tip de implant este utilizat pentru pacientii care nu sunt capabili sa poarte proteze conventionale si care nu au inaltimea minima de os.
Estetica Dentara - cuprinde albire dentara, igiena dentara, aparat dentar, fatete dentare, corectarea zambetului, detartraj, periaj profesional si Air-Flow. Estetica dentara a avansat foarte mult in ultimii ani si inca mai avanseaza, acum se pot acoperi sau albi dintii pentru a face un zambet cat mai aproape de perfectiune. Aceasta ramura a stomatologiei exista de zeci de ani, dar abia acum s-au gasit materiale biocompatibile si tehnologii inovative
Parodontologie - Bolile parodontale variaza de la inflamarea gingiei pana la daune majore ale tesutului moale si a celui maxilar. De cel mai multe ori, dintii cad singuri. Daca boala gingiei este oprita, incetinita sau se inrautateste depinde foarte mult de cat de bine aveti grija de dintii si gingiile dumneavoastra. Gurile noastre sunt pline de bacterii. Aceste bacterii, impreuna cu mucus si alte particule, formeaza in mod constant un strat vascos, incolor numit placa pe dinti. Periajul si folosirea atei dentare ajuta la scaparea de placa dentara. Placa care nu este eliminata se poate intari si formeaza in timp tartrul. Doar o curatare profesionala realizata de catre un dentist poate elimina acest tartru.
Protetica - se refera la inlocuirea dintilor lipsa, tesuturilor moi sau a tuturor dintilor prin metode artificiale. De asemenea, cuprinde si inlocuirea dintilor deteriorati cu coroane, respectiv inlocuirea partii vizibile a dintelui. Exista 2 feluri de proteze, fixe si mobile. Protezele fixe includ coroane si punți care sunt cimentate in gura, iar cele mobile includ proteze integrale si partiale.
Endodintie - tratamentul endodontic este frecvent mentionat ca un "canal". Canalul radicular este de fapt spatiul din interiorul dintelui, care contine tesut moale, cunoscut sub numele de pulpa, compus din nervi, vase de sange si tesut fibros. Tesutul moale pulpa este necesar pentru dezvoltarea dintilor si eruptie, dar o data ce dintele este matur, acesta poate supravietui fara pulpa. Tratamentul de canal implica indepartarea tesutului bolnav, curatarea si umplerea spatiului canalului radicular. Dintele este apoi restaurat de catre medicul dentist, cu o coroana sau alte restaurari si isi poate relua functionarea normala.
Profilaxie - este cea mai simpla si ieftina metoda de tratament. Profilaxia consta intr-un set de proceduri care au ca scop prevenirea aparitiei cariei dentare si a bolii parodontale. Profilaxia previne evolutia acestor afectiuni o data ce ele au aparut. Asadar, profilaxia dentara are 2 scopuri principale: de prevenire a aparitiei cariei dentare si a bolii parodontale si de prevenire a evolutiei cariei dentare si a bolii parodontale si a aparitiei complicatiilor de pe urma acestora.
Ortodontie - tratamentele ortodontice ajuta dintii care sunt strambi sau care nu se potrivesc sa se indrepte. Prin stabilirea acestor probleme, ortodontia va poate ajuta de asemenea sa va mentineti gura sanatoasa. Dintii stricati pot fi mai greu de curatat, punand-te in riscul de a face carii si afectiuni gingivale. Medicul dentist va decide daca tratamentele ortodontice sunt potrivite pentru tine.
Stomatologie pentru copii prima vizita - aducerea copilului la dentist de la o varsta frageda este un mod foarte bun de a preveni cariile dentare si poate ajuta parintii sa invete copilul sa-si curate dintii corect. Descompunerea dintilor poate avea loc o data cu aparitia primilor dinti. Aducerea copilului la dentist de la o varsta frageda poate duce la o durata de viata a dintilor prelungita si la obiceiuri bune de ingrijire orala. Cei mici se acomodeaza cu cabinetul stomatologic si zgomotele ustensilelor reducand astfel anxietatea si frica la urmatoarea vizita.
Estetica Faciala.
IANCA - SCM DR TRIFAUTANU & CO - Calea Brailei, Nr 8, Bl C1, Sc 2, Parter - TEL: 0725 595 919;
GALATI - CMI TRIFAUTANU PETRU - Str. Siderurgistilor, Nr 8, Bl. D4, Ap. 61 - TEL: 0757 641 122.