Nume:
Clinica Oftalmologie Vista Vision - Timisoara
E-mail:
info@vistavision.ro
Telefon:
0737 505 159
Website:
http://www.vistavision.ro/
Adresa:
Timisoara, Str. Ioan Plavosin, Nr. 13, Jud. Timis.
Facebook

Clinica Oftalmologie Vista Vision - Timisoara
Clinica Timisoara

Clinica particulara - reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Clinica particulara partenera din zona dumneavoastra. Servicii medicale complete: consultatii de specialitate – medici specialist/medici primari, investigatii si analize medicale complexe, tratamente si monitorizare medicala a pacientilor. Beneficiati de cele mai bune servicii medicale din orasul dumneavoastra!

Detalii

Începând cu anul 2006 Vista Vision există şi în România. Cele 4 clinici de oftalmologie Vista Vision din România sunt în Timişoara, Arad, Baia Mare şi Deva bucurandu-ne de suportul medicilor oftalmologi de pe întreg teritoriul de vest al ţării. Diagnosticul, tratamentul sau variantele terapeutice sunt expuse clar, pentru ca oricine să înţeleagă toate dimensiunile stării sale de sănătate, precum şi soluţiile optime pentru remedierea situaţiei. Credem în transparenţă şi expunem întotdeauna, atât verbal, cât şi în scris, toate detaliile de care pacientul are nevoie pentru a lua cea mai bună decizie în ceea ce îl priveşte. Deşi unii membrii ai echipei au o vechime de peste 30 de ani în oftalmologie, toţi, de la personalul din birouri, la medicii experimentaţi, învaţă şi aplică mereu lucruri noi, fie prin intermediul training-urilor şi cursurilor de specializre, fie prin schimbul de experienţă cu medici străini. Consultaţiile oftalmologice complete şi sigure, chirurgia refractivă, remedierea cataractei, chirurgia retiniană, remedierea glaucomului şi oftalmologia pediatrică sunt câteva dintre serviciile oftalmologice pe care le oferim cu succes pacienţilor noştri. 

Oftalmologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticarea si corectarea problemelor de vedere, cu tratarea bolilor organului vederii, ceea ce include ochiul si structurile din jurul ochiului, cum ar fi pleoapele si sistemul lacrimar. Examinarea oftalmologica periodica si completa face parte din ingrijiriea de rutina din cadrul medicinei primare, deoarece multe boli oculare sunt silentioase sau asimptomatice. In cadrul examinarii oftalmologice pot fi detectate boli cu potential de orbire, manifestari oculare ale unei boli sistemice, semne de tumori sau alte anomalii cerebrale. Mai jos va prezentam principalele examene care reprezinta domeniul oftalmologic.

EXAMENUL FUNDULUI DE OCHI - examenul fundului de ochi, practicat sistematic cu prilejul oricarui examen oftalmologic complet, este indicat pentru a stabili diagnosticul afectiunilor retinei si pe cele ale coroidei, care este membrana lipita de retina. De asemnea, in urma examinarii fundului de ochi medicii nostri pot observa vascularizatia retiniana, care poate fi modificata de numeroase boli. 
DETERMINARE DIOPTRII - determinarea dioptriilor este un pas esential in prescrierea ochelarilor de vedere. Dupa o discutie cu specialistii nostri veti fi supus unei consultatii care va conduce la determinarea dioptriilor potrivite. Lucram cu medici oftalmologi renumiti si experimentati, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune servicii. Determinarea dipotriilor se face computerizat, cu ajutorul unui aparat de ultima generatie numit AUTOREFRACTOMETRU. Dupa determinarea dioptriilor vor fi comandate lentilele, care vor fi apoi ajustate nevoilor dumneavoastra de catre optomeristii nostri.
Tensiunea oculara reprezinta presiune din interiorul globului ocular. Masuram tensiunea oculara cu ajutorul unui aparat numit TONOMETRU, care apasa pe ochi. Tensiunea oculara este evaluata in milimetri coloana de mercur, iar valoarea sa normala este intre 10 si 20 milimetri coloana de mercur. Tensiunea oculara inregistreaza valori mari in cazul persoanelor care sufera de glaucom.
Campul vizual este suprafata din lumea inconjuratoare vazuta cu fiecare ochi in parte, iar intinderea sa este exprimata in grade. Ingustarea campului vizual afectează calitatea vietii cotidiene si duce la aparitia unor grave probleme de orientare si accidente. Examinarea campului vizual se efectueaza cu un echipament numit PERIMETRU, care studiaza sensibilitatea la lumina a ochiului pentru fiecare zona din campul vizual. Cu ajutorul acestui examen se poate face si o depistare precoce a glaucomului.

Servicii

Diagnosticare oftalmologică:

- Câmp vizual;

- Pahimetrie;

- Topografie;

- Biometrie;

- Microscopie speculară;

- Retinografie;

- Tomografie în coerenţă optică (OCT);

- Angiofluorografie (FAG);

- Ecografie oculară;

- Explorare pentacam.

Tratamente şi intervenţii oftalmologice:

- Intervenţii LASER cu argon;

- Laser YAG pentru cataracta secundară;

- Intervenţii pentru stabilizarea keratoconusului;

- Operaţie refractivă LASIK;

- Operaţie refractivă LASEK;

- Operaţie refractivă PRK;

- Operaţie de cataractă;

- Tratament medicamentos al hemoragiilor vitreene (Avastin);

- Lentile intraoculare;

- Implant secundar de cristalin artificial cu fixare sclerală;

- Operaţie de glaucom;

- Operaţie de strabism;

- Ptoză palpebrală;

- Ecreption, entropion, epiteliom palpebral;

- Enucleaţie;

- Salazion, tumorete palpebrale;

- Blefarorafie;

- Pată melanică sau chist conjunctival;

- Blefarosalazis;

- Puker makular;

- Gaură maculară idiopatică;

- Maculopatie diabetica.

Galerie foto

Clinica Oftalmologie Vista Vision - Timisoara
Clinica Oftalmologie Vista Vision - Timisoara
Clinica Oftalmologie Vista Vision - Timisoara
Clinica Oftalmologie Vista Vision - Timisoara
Clinica Oftalmologie Vista Vision - Timisoara
Clinica Oftalmologie Vista Vision - Timisoara
Clinica Oftalmologie Vista Vision - Timisoara
Clinica Oftalmologie Vista Vision - Timisoara

© 2015 Copyright by clinica-particulara.ro