Nume:
DONALD MEDICAL
E-mail:
office@donaldmedical.ro
Telefon:
0723 372 811
Website:
http://www.donaldmedical.ro
Adresa:
Jilava, Str. Giurgiului nr. 286, bl.2, sc.1, ap.2, judet Ilfov.

DONALD MEDICAL
Clinica Jilava

Clinica particulara - reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Clinica particulara partenera din zona dumneavoastra. Servicii medicale complete: consultatii de specialitate – medici specialist/medici primari, investigatii si analize medicale complexe, tratamente si monitorizare medicala a pacientilor. Beneficiati de cele mai bune servicii medicale din orasul dumneavoastra!

Detalii

Infiintat in anul 2008, Laboratorul Donald Medical poate efectua un numar mare de investigatii clinice in urmatoarele domenii: Biochimie, Hematologie, Imunologie, Parazitologie, Microbiologie, Hemostaza-Coagulare. Oferta analizelor medicale de laborator acopera intreaga paleta de analize decontate de Casa de Asigurari de Sanatate si, in plus,efectueaza contra cost o gama larga de analize medicale pentru care exista adresabilitate din partea clientilor medici, pacientilor si a firmelor. Orice alt tip de investigatie care nu poate fi gasita in lista noastra de analize va putea fi efectuata la cerere de laboratoare subcontractante din Romania sau din strainatate.

Pentru noi conteaza ca fiecare dintre dumneavoastra care apelati la serviciile laboratorului de analize medicale sa beneficiati in timpul cel mai scurt posibil de rezultate corecte, reproductibile, care sa va ajute in mentinerea sau refacerea sanatatii. Atitudinea politicoasa, incurajatoare, din partea intregului personal cu care veniti in contact, sfaturile competente ale medicilor care sunt la dispozitia dumneavoastra atat inainte cat si dupa efectuarea analizelor, speram sa contribuie la crearea unei atmosfere de incredere in calitatea serviciilor noastre si la pastrarea renumelui laboratorului .

Ecografia este o metoda moderna si eficienta de investigare, neinvaziva, lipsita de efecte secundare, care a revolutionat imagistica medicala si a adus un plus de certitudine in punerea unui diagnostic. Ecografia utilizeaza un fascicul de ultrasunete, emis de o sonda care medicul o misca pe corp, fascicul care strabate cu viteze diferite tesuturi diferite. In contact cu tesuturile si organele explorate fascicolul emis este reflectat, recaptat de sonda si tradus cu ajutorul unui pogram in imagini afisate pe un monitor. Deoarece foloseste in explorarea organelor ultrasunete, ecografia nu produce nici un efect secundar, indiferent de organul analizat sau de durata examinarii.Ginecologie reprezinta domeniul medicinei care studiaza metodele de diagnoztic, tratament si profilaxie a afectiunilor sistemului genital feminin .

 

Servicii

Laborator de analize medicale :

Hematologie ;

Trombofilii ;

Biochimie ;

Imunologie si serologie ;

Markeri tumorali ,endocrini , cardiaci ,ososi , virali 

Microbiologie.

Cabinet de ecografie :

Screening gravida .

Cabinet de ginecologie - programari la telefon: 0723 315 772.

Consultatii si tratamentul afectiunilor din domeniul ginecologiei;
Diganosticul si supravegherea evolutiei sarcinii;
Diagnosticul si tratamentul sterilitatii;
Contraceptie, depistare/prevenire cancer genital (vaccinare, citologie, Papanicolau);
Electrocauterizare col ulterin;
Examen secretie fungica, etc.

Farmacie .

© 2015 Copyright by clinica-particulara.ro