Nume:
Clinica oftalmologica DIOPTIC
E-mail:
focus.optic@yahoo.com
Telefon:
0230 310 880
Telefon 2:
0771 234 607
Fax:
0230 310 880
Adresa:
Campulung Moldovenesc, Calea Transilvaniei, nr. 31, Bl. 3, Jud. Suceava.
Facebook

Clinica oftalmologica DIOPTIC
Clinica Campulung Moldovenesc

Clinica particulara - reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Clinica particulara partenera din zona dumneavoastra. Servicii medicale complete: consultatii de specialitate – medici specialist/medici primari, investigatii si analize medicale complexe, tratamente si monitorizare medicala a pacientilor. Beneficiati de cele mai bune servicii medicale din orasul dumneavoastra!

Detalii

 

Consultaţii oftalmologice complete efectuate de medicul specialist oftalmolog, aparatură ultra modernă, un spaţiu generos şi primitor, sunt avantajele de care beneficiază clienţii nostri, ce calca pragul Clinicii Oftalmologice "Dioptic".

Cabinetul oftalmologic Dioptic dispune de un personal inalt calificat, cu experienta, va sta la dispozitie pentru consultatii oftalmologice complete si servicii de optica medicala, utilizand aparatura si materiale performante. Scopul activitatii cabinetului este de a face disponibile rezultatele optime ale identificarii precoce a problemelor oculare si tratamentului oftalmologic cu ajutorul experientei, pregatirii profesionale si aparaturii performante.

Identitatea vizuala DIOPTIC este expresia  promisiunii brandului. Ne angajam sa oferim servicii medicale de calitate, sa utilizam ultima tehnologie, sa lucram in echipa, sa oferim doar produse de buna calitate, sa pastram rolul decisiv de partea medicului si sa ne implicam in comunitatea in care ne dezvoltam. Misiunea DIOPTIC este asigurarea unei experiente de excelenta si plina de compasiune pacientilor ce interactioneaza cu noi, oferirea de servicii oftalmologice complete, de calitate, cu preturi responsabile, intr-un mediu accesibil, suportiv, care sa se reflecte in rezultate foarte bune si satisfactie pentru pacienti. Acest lucru se traduce prin imbunatatirea calitatii vederii si implicit, a vietii dumneavoastra.

Un aspect important al activitatii prestate este si educarea pacientilor in scopul prevenirii afectiunilor oftalmologice, printr-o monitorizare continua a starii sanatatii. Prin neglijenta de care dau dovada majoritatea oamenilor, in conditiile stresului cotidian, se expun unui pericol considerabil de a agrava o afectiune, care intr-un stadiu initial ar fi fost mult mai simplu de vindecat. In acest context rolul nostru este acela de a informa corect pacientii cu privire la acest aspect foarte important.

 

Servicii

Clinica Oftalmologică 'Dioptic' oferă urmatoarele servicii:
- consultatii oftalmologice complete; 

- analiză câmp vizual computerizat;

- presiune intraoculară non-contact;

- determinări dioptrii;

- tratamente oftalmologice;

- montare lentile ochelari cu aparatura ultra moderna;

- lentile fotocromice;

- ochelari de vedere;

- rame ochelari;

- ochelari de soare, lentile de contact, etc;

- examen fund de ochi.

Galerie foto

Clinica oftalmologica DIOPTIC
Clinica oftalmologica DIOPTIC
Clinica oftalmologica DIOPTIC
Clinica oftalmologica DIOPTIC
Clinica oftalmologica DIOPTIC
Clinica oftalmologica DIOPTIC
Clinica oftalmologica DIOPTIC
Clinica oftalmologica DIOPTIC

© 2015 Copyright by clinica-particulara.ro